Фітинги для ГБО

Це дуже важлива складова ГБО для автомобіля. Та що там для ГБО – скрізь де є з’єднання термопластивових, поліпропіленових, поліетиленових (шитий поліетилен), металоплавтикових та інших трубок та магістралей. І думаю зайвим буде розповідати, що якщо ця, на перший погляд, неважлива деталь підведе – то наслідки будуть плачевними.
Так у чому ж

секрет якості та довговічності фітингів для ГБО

та як відрізнити оригінал від підробки?
Приклад наведемо на більш зрозумілій темі (оскільки газ на авто малознайома тема), з якою стикався кожен, а саме – сантехнічні труби. Кожен чув чи сам потрапляв у ситуацію, коли прийшовши додому повна квартира води. Людина тільки зробила ремонт і тут на тобі – знову потоп. А причиною такого розчарування стали неякісні поєднання, а саме фітинги. Так ось уявіть, що замість води в трубах газ – наслідки можуть бути плачевніші ніж просто затоплена квартира. Думаємо Ви зрозуміли що

фітинг для ГБО має бути якісним.

Але виникає питання – як же визначити цей надійний фітинг ГБО? Відповідь насправді проста – подивіться на неї. А саме на:
– матеріал з якого він зроблений – це має бути латунь, без раковин і мати гладку поверхню;
– вага – вона має бути важка – порівняно з аналогами;
– ньому мають бути фірмові выштамповки – Айхен газ використовує італійські фітинги Faro;

товщину стінок фітингу ГБО

– вони повинні бути більше 1 мм у найтоншій частині;
– Наявність пошкоджень – іноді навіть якісний фітинг можна зіпсувати невмілими руками і неякісним інструментом – фітинг ГБО не повинен мати механічних пошкоджень.

Враховуючи вище перераховані поради – Ви зможете проконтролювати майстра, сервіс, який робить Вам монтаж ГБО на авто. Убезпечте себе та своїх пасажирів від неякісних комплектуючих і будете радіти економії з

ГБО на автомобиле.