Ремонт газобалонного обладнання не менш важливий, ніж його купівля чи точна установка на авто. Важливо вчасно виявити несправність і її причину, а також негайно усунути її. При самостійному втручанні в систему, ремонтуючи клапана чи форсунки – є ризик неправильно налаштувати ГБО. В цій справі слід довіритися досвідченим професіоналам які працюють в компанії Айхен Газ в Черкасах.

Діагностика ГБО

Ми проводимо діагностику ГБО за допомогою високотехнологічного сучасного обладнання, тому з точністю зможемо визначити причину поломки. Проблеми можуть трапитися з двигуном, змішувачем чи газовим редуктором. Спеціалісти компанії по установці та ремонту газової системи знаходять несправність та швидко її ремонтують. Використовуючи комп’ютерні прилади діагностика проходить швидко та точно.

Прилади для швидкого ремонту.

Якісне закордонне оснащення та вмілі руки майстрів ГБО – гарантують успішний результат всього процесу. Після нашого ремонту газове обладнання ще довго прослужить. Незважаючи на велику кількість замовлень, ми завжди виконуємо роботу вчасно, оскільки розуміємо, як це важливо для Вас. Швидкий ремонт редуктора чи газових магістралей проводять компетентні майстри. Персонал нашої компанії проходить регулярне навчання. Висока компетенція по ремонту та настройці ось головні засоби за допомогою яких проходить ремонт ГБО.

Економія на ремонті

Економія – основна мета, яку переслідують автомобілісти, встановлюючи газобалонне обладнання. Однак не намагайтеся економити на ремонті газової установки. Дешеві послуги призводять до неякісної роботи з використанням низькопробних запчастин та застарілого обладнання. Незабаром Вашому ГБО може знову знадобитися ремонт. Так економити не виходить. Не намагайтеся усунути неполадки і власноруч. Непрофесійне втручання може не тільки не увінчатися результатом, але і бути небезпечним. Газ пропан – являється вибухонебезпечною речовиною, працюючи з якою ми дотримуємся правил безпеки.

Ремонт балона ГБО

Разом з тим є певні нюанси, які дозволять удосконалити роботу газобалонного обладнання і максимально скоротити кількість поломок, а значить і необхідність в ремонті. Перше, про що вже згадувалося, це необхідність регулярного технічного обслуговування (діагностики) та негайної заміни пошкоджених деталей. Куди рідше проходить ремонт газового балона. Його потрібно перевіряти на цілісність кріплення та швів.

Зовнішні тороідальні балони потрібно перевіряти частіше. Прикріплені під машиною вони піддаються регулярним пошкодженням. Ремонт мультиклапана проводиться частіше, тут краще звернутися до спеціалістів компанії. Купити мультиклапан гбо під час ремонту буде не складно. Повній комплект запасних частин Вам пропонується відразу, ви проводите огляд всіх деталей.

Декілька правил експлуатації ГБО.

  • Прогрівайте двигун перед початком роботи газового обладнання.
  • Завжди стежте за терміном придатності балона гбо, по його закінченню заборонено використовувати автомобіль.
  • Щодня перевіряйте рівень тосолу – охолоджуючої рідини в автомобілі.
  • Важливим показником налагодженої роботи ГБО є герметичність обладнання, тому необхідно завжди бути впевненими в повній герметичності обладнання.
  • Не забувайте і про регулярну заміну фільтруючих деталей. Фільтри ГБО виходять з ладу найчастіше.

Ремонт ГБО від компанії Айхен газ проводять спеціалісти високої категорії. Досвід роботи яких нараховує в середньому більше 7 років у кожного. Проходячи регулярні навчання – наші майстрі постійно в курсі новинок ГБО. Можуть вирішувати нестандартні питання по установці та ремонту ГБО.

Звертайтеся за консультацією стосовно ремонту газової системи автомобіля. Ми завжди на звязку.