Ви задумалися про покупку газобалонного обладнання? Ви зважили всі варіанти?. Однак слід нагадати головні переваги ГБО 4 та 5 покоління. Компанія «Айхен Газ» Черкассы уже багато років займається продажем та встановленниям газового обладнання на авто. Тому нам відомі всі нюанси, переваги та недоліки газового обладнання в автомобілі. Ми успішно проводимо установку ГБО на відчизняні та імпортні автомобілі.

Розхід палива на ГБО 4, 5 покоління

Одною з головних причин поставити ГБО – є економія фінансових коштів на паливі. Заощадждення досить значні та вигідні. Майже в два раза газ дешевше бензину. В процесі експлуатації газової установки – повністю окупаються витрати на покупку і установку устаткування.
Якісне ГБО, виробництва італії, польщі та голандії не зношує деталей автомобіля. Дороге газове обладнання не сушить двигун, залишае масло в корпусі чистим. Не варто зневажати той факт, що газ являється екологічним видом палива.

Ціна на ГБО италії, голандії, польша, турція, китай

Однак, щоб переваги проявили себе в процесі експлуатації ГБО – потрібно ретельно підійти до підбору газового обладнання. Перше, на що потрібно звернути свою увагу – репутація фірми-виробника. Тільки багаторічний досвід компанії та відмінні відгуки клієнтів створюють добру репутацію виробнику.
Компанія «Айхен Газ» співпрацює з надійними виробниками ГБО. Ми перевіряємо кожну деталь перед встановленням, замовляемо комплекти високого зразка.
Ціна ГБО в містах: Золотоноша,Cміла,Корсунь,Городище,Шпола,Канів завжди буде вигідною, тому газове обладнання від Aihen Gaz користується успіхом серед клієнтів Черкаської області. Ми продаємо першокласне газобалонне обладнання відомих, європейських брендів ГБО, яке може прослужити весь зазначенний гарантійний термін – без поломок.

При покупці газового обладнання на автомобіль хочеться заощадити якомога більше грошей, поставити подешевші комплектуючі. Але тут будьте обережним, адже дешево, не означає добре.

Часто навпаки. Під виглядом дешевого обладнання пропонують далекі від ідеалу газові системи, які не тільки недовговічні, але і можуть бути небезпечними у використанні. Таке ГБО погіршує робочі характеристики автомобіля, а також негативно впливає на технічний стан багатьох запчастин.
Кожному клієтнту компанії ми пропонуємо ГБО високого рівня, виробництва италії, голандії та польщі при чому за аргументованою ринкову вартістю.

Як вибрати газове обладнання на авто?

Потрібно вибирати ГБО по якості основних деталей, зокрема форсунок, редуктора, єлектроніки. Від них безпосередньо залежить якість та частота подачі палива в камеру згоряння. Швидкість відкриття форсунки залежить від рівня опору котушки, чим він нижчий, тим краще. Комплекти ГБО 4 та 5 покоління, що пропонує наша компанія, має високошвидкісні форсунки, надійну єлектроніку та перевірені редуктори.

ГБО пропан

Велике значення має вид палива що використовується в ГБО. Наша фірма займається обладнанням на пропані. ряду вагомих причин. Балони з пропаном мають порівняно невелику вагу і об’єм, а значить, займають менше місця в машині. Повна заправка дозволяє проїхати пристойну відстань – близько 350 км. Великим плюсом є те, що ГБО на пропані та його установка коштують значно дешевше, ніж на метані. Ну і останній важливий фактор – велика кількість спеціалізованих заправок по області та місту Черкаси.

Пам’ятайте про те, що купити ГБО – мало, за ним потрібно ретельно доглядати, вчасно проводити профілактичний огляд і усувати виявлені неполадки, а також строго слідувати всім правилам експлуатації. Важливо регулярно міняти фільтри. При покупці газу ми надаємо 1 рік гарантії на комплекти.