вяп На жаль вже неодноразово до нас приїжджали автомобілі з ГБО на переробку у яких запчастини які потрібно садити на герметик – вкручені на фомку, простий клей або взагалі просто метал по металу закручений. Звичайно все це робиться тільки тому що майстер установки газобалонного обладнання просто поспішає або економить на всьому.
Бувають випадки коли майстри по установці ГБО використовують герметики найдешевших виробників які не витримують температурних програвав і просто кришаться. Надалі цього із з’єднань починає видавлювати рідина, збільшується вібрація, руйнуються з’єднання. Також можливий підсос повітря-що відразу знижує продуктивність роботи газового обладнання. иач
post-28185-1428170756 Також ми висловлюємо своє обурення майстрам які герметизують чим попало -лише б залити і заливають різьблення таким що потім не розкрутити. Доводиться зривати з’єднання -і часто при цьому виходить пошкодження запчастин. Виходить що майстер по установці ГБО економить на герметику а господар автомобіля потім переплачує і купує нові запчастини. Ми наполегливо рекомендуємо використовувати герметики які рекомендовані виробниками ГБО.